Selecteer een pagina

Je praktijk loopt lekker

maar achter de schermen kost het je veel tijd. Tijd die je liever zou besteden aan je klanten.

Je praktijk loopt lekker

maar achter de schermen kost het je veel tijd. Tijd die je liever zou besteden aan je klanten.

Je praktijk loopt lekker

maar achter de schermen kost het je veel tijd. Tijd die je liever zou besteden aan je klanten.

Z

Je bent te veel tijd kwijt aan technische dingen achter de schermen van jouw praktijk.

Z

Steeds weer terugkerende taken vragen (onnodig) jouw aandacht waardoor andere taken langer blijven liggen.

Z

Al het regelwerk dat bij een groeiende praktijk komt kijken vliegt je naar de keel waardoor je bijna in paniek raakt bij het idee nog verder te groeien.

Z

Je ervaart regelmatig frustratie omdat iets meer tijd kost dan je zou willen.

Z

Je kennis over technische rompslomp is niet eindeloos en je hebt geen zin (en tijd) om je daarin te gaan verdiepen.

Z

Het lijkt je super fijn om iemand naast je te hebben die met je meedenkt en daarna direct actiepunten voor je uit handen kan nemen.

Z

Je denkt dat je jouw praktijk met automatiseringen een stuk efficiënter kan inrichten maar hebt geen idee waar te starten.

Z

Jij wil aanwezig zijn op de voorgrond, er zijn voor jouw klanten en het lijkt je heerlijk als er iemand is die voor jou het regelwerk achter de schermen overneemt.

virtueel assistent Mandy Frederiks

 

Hé hallo, Mandy hier!

Ik heb als geen ander ervaren wat een goed lopende praktijk met je leven kan doen. Toen ik het gevoel had alleen nog maar bezig te zijn met werken en ik merkte dat ik steeds minder energie haalde uit mijn werkzaamheden besloot ik de knop om te zetten en alles om te gooien.

Want laten we eerlijk zijn, een van de redenen van voor jezelf beginnen is dat je je tijd zelf wilt indelen en je naast werken tijd over hebt voor leuke dingen.

De knop was om, ik creëerde overzicht in mijn administratie, mailbox en planning waardoor ik merkte dat dit mijn productiviteit omhoog bracht. Ik had een strategisch plan klaar liggen en merkte dat ik weer energie had om alles aan te pakken. Dit gaf niet alleen rust in mijn hoofd ook in mijn leven.

Mijn kennis en ervaring in combinatie met een dosis organisatievermogen en positieve energie heb ik gebundeld in het FocusON traject waarbij ik jou als virtueel assistent kan bijstaan zodat jouw stapel met nog te doen en toffe plannen de aandacht krijgt die het verdiend terwijl jij weer geniet van het werken met je klanten, je praktijk en je leven daarnaast.

Genoeg over mij, wie ben jij?
Leuk om kennis te maken tijdens een start call.

 

Ik regel alles achter de schermen zodat jij kan stralen aan de voorkant

Ik ben zo blij met jou, je haalt me uit mijn comfort zone waardoor ik sneller tot actie overga.

Suzanne Beets

suuzcoaching.nl

Razendsnel, verrassend, zorgvuldig en een super duidelijke lijn in ALLE uitingen. Wat wil je nog meer?

Marlies van der Hout

marliesvanderhout.nl

Bespaar tijd

Door het uitbesteden van verschillende taken en werkzaamheden waar je zelf geen ervaring mee hebt bespaar je veel tijd en kan je met volle aandacht focussen op andere taken die jouw aandacht nodig hebben.

Georganiseerd

Ik zorg voor overzicht en focus. Samen bekijken we welke werkzaamheden er geautomatiseerd kunnen worden zodat je efficiënter kan werken en tijd bespaart. Werken in een georganiseerde omgeving geeft zoveel rust en bespaard tijd.

Groei

Door het uitbesteden van taken is er ruimte voor het uitwerken van toffe plannen die anders zouden blijven liggen. Daarnaast ga ik er helemaal van aan om jou uit te dagen net die extra stap te zetten om nog meer te groeien.

Mailfunnel ontwerp en beheer

Heb jij een gratis product en wil jij zorgen voor een opvolging wanneer potentiele klanten het aanvragen? Dit doe je natuurlijk niet steeds weer handmatig maar gaat volledig geautomatiseerd zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.

Wil jij minder tijd kwijt zijn aan het versturen van steeds weer terugkerende e-mails naar je klanten. Bijvoorbeeld na het aankopen van een training of afnemen van een dienst?

Werk jij met een nieuwsbrief en verstuur je die nog steeds handmatig vanuit je eigen inbox?

Laten we samen eens kijken hoe we binnen jouw praktijk gebruik kunnen maken van mailfunnels zodat je minder terugkerende handelingen hebt terwijl je meer klantcontact creert. De mogelijkheden zijn eindeloos binnen mailblue, ik richt jouw mailfunnel in waarna je er zelf mee verder kan gaan. of je laat mij je mailfunnels onderhouden en beheren.

Email- en agenda beheer

Stroomt jouw mailbox dagelijks vol en kom je er niet aan toe alle mailtjes te beantwoorden?
Loopt jouw planning regelmatig anders waardoor je in de knoop komt met afspraken?

Ik richt jouw agenda en mailbox op een effectieve en praktische manier voor je in zodat er meer overzicht ontstaat en je inbox voortaan beter te organiseren is, daarnaast duik ik in jouw agenda en richt ik je agenda zo in dat er overzicht ontstaat en je productiever werkt.

Daarna is de keus aan jou: neem jij het zelf weer over of blijf ik (dagelijk) jouw agenda en mailbox onder controle houden.

Kennis shop

Verkoop jij jouw diensten en producten nog door het laten invullen van je contactformulier en maak je handmatig je facturen aan?

Dat kan veel efficienter! Met het inzetten van kennis.shop zet je super eenvoudig een verkooppagina neer en koopt jouw klant super easy, via jouw website waarna er automatische een factuur aangemaakt wordt en (indien gewenst) naar je boekhouding wordt gestuurd.  Je klant komt (indien gewenst) direct in je mailsysteem terecht. Dit bespaart jou veel tijd en werk.

Gedoe? Ik richt dit volledig voor je in en zet alles klaar.

Social media beheer

Vind jij het inrichten en bijhouden van je social media ingewikkeld en gedoe?
Wil jij een betere structuur in jouw socials zodat je verkoop toeneemt?

Wist je dat het creeren van toffe templates hiervoor een van mijn favoriete onderdelen was?

Jij schrijft de teksten, ik maak de afbeeldingen/templates en plan alles voor je in, dit doen we (indien gewenst) volgens een vooraf gemaakt social media plan zodat jij met meer focus toewerkt naar een training/lancering/actie. Dit vergroot je bereik, volgers en de verkoop.

Online leeromgeving

Wil jij een online training ontwerpen en zie je op tegen alles wat hierbij komt kijken?  Ik help je graag bij het inrichten en klaarzetten van jouw leeromgeving. Jij zorgt voor de inhoud, ik doe de rest.

Trello omgeving

Wil jij meer overzicht in jouw socialmedia planning , je klantenstroom in kaart brengen, het starten van een nieuwe klant of de terugkerende taken achter de schermen automatisen dan is trello wat je nodig hebt. Samen kunnen we bekijken wat jouw wensen zijn en richt ik de volledige workspace omgeving voor je in.

Branding en design

Op zoek naar een nieuwe huisstijl, een flyer ontwerpen van jouw nieuw dienst of product, een carddesk realiseren, een weggever of e-book maken of eindelijk je documenten in je eigen huisstijl maken? Als canva expert help ik je graag bij het uitwerken en ontwerpen van je toffe plannen.

Website optimaliseren

Is jouw website toe aan een update? Wil je nieuwe pagina’s tovoegen of de SEO van je website verbeteren en werk je met wordpress in combinatie met elementor of Divi? Dan help ik je hier graag bij.

Mandy homepage banner virtueel assistent

Als technisch VA zet ik me in als jouw allround virtueel assistent zodat jij met jouwpraktijk mag groeien vanuit de juiste flow en focus, zonder hierbij jezelf en je (vrije) tijd kwijt te raken. Of je nu je website aan wil pakken, je social media beheer uit handen wil geven, een complete automatisering in bijvoorbeeld Mailblue, Calendly of Trello neer wil zetten of juist je to-do-lijstje weg wil werken zodat er ruimte komt voor het uivoeren van je toffe plannen.

Tijdens een FocusCALL bekijken we samen waar er winst te behalen is in tijd en structuur en richt ik workflows in met automatiseringen zodat jij je praktijk efficiënter kan draaien en meer tijd over hebt voor directe werkzaamheden met je klanten. Mijn kracht zit in het creëren van overzicht en structuur zodat de juiste focus ontstaat.

Als jouw rechterhand neem ik graag (technische) taken uit handen en vind ik het super tof om met je mee te denken om jou en je praktijk steeds een stapje verder te laten groeien. Omdat ik voorheen zelf een goeddraaiende praktijk heb gehad kan ik me heel goed inleven in het draaien van een praktijk en je daar in adviseren zodat we samen tot hele toffe plannen komen!

Hieronder vertel ik je meer over de mogelijkheden voor het uitbesteden van taken en mijn aanbod.

 

Iedereen heeft een Mandy nodig!

Ilse Westdijk

Kidsabilities.nl

Heb je een vraag?

15 + 2 =

× Stuur een Appje