Selecteer een pagina

Virtueel assistent

Als technisch VA zet ik me in als jouw allround virtueel assistent zodat jij met jouw onderneming mag groeien vanuit de juiste flow en focus, zonder hierbij jezelf en je (vrije) tijd kwijt te raken. Of je nu je website aan wil pakken, je social media beheer uit handen wil geven, een complete automatisering in bijvoorbeeld Mailblue, Calendly of Trello neer wil zetten of juist je to-do-lijstje weg wil werken zodat er ruimte komt voor het uivoeren van je toffe plannen.

Samen bekijken we waar er winst te behalen is in tijd en structuur en richt ik workflows in met automatiseringen zodat jij je onderneming efficiënter kan draaien en meer tijd over hebt voor directe werkzaamheden met je klanten. Mijn kracht zit in het creëren van overzicht en structuur zodat de juiste focus ontstaat.

Als jouw rechterhand neem ik graag (technische) taken uit handen en vind ik het super tof om met je mee te denken om jou en je onderneming steeds een stapje verder te laten groeien.

Hieronder vertel ik je meer over de mogelijkheden voor het uitbesteden van taken en mijn aanbod.

Twijfel je welke optie het beste bij je past of wil je een aanbod op maat?  Ik denk graag met je mee!

Je onderneming groeit en je bent klaar voor de volgende stap.

Uitbesteden? Dit zijn de mogelijkheden

Email- en agenda beheer

Stroomt jouw mailbox dagelijks vol en kom je er niet aan toe alle mailtjes te beantwoorden?
Loopt jouw planning regelmatig anders waardoor je in de knoop komt met afspraken?

Ik richt jouw agenda en mailbox op een effectieve en praktische manier voor je in zodat er meer overzicht ontstaat en je inbox voortaan beter te organiseren is, daarnaast duik ik in jouw agenda en richt ik je agenda zo in dat er overzicht ontstaat en je productiever werkt.

Daarna is de keus aan jou: neem jij het zelf weer over of blijf ik (dagelijk) jouw agenda en mailbox onder controle houden.

Mailfunnel ontwerp en beheer

Heb jij een gratis product en wil jij zorgen voor een opvolging wanneer potentiele klanten het aanvragen? Dit doe je natuurlijk niet steeds weer handmatig maar gaat volledig geautomatiseerd zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.

Wil jij minder tijd kwijt zijn aan het versturen van steeds weer terugkerende e-mails naar je klanten. Bijvoorbeeld na het aankopen van een training of afnemen van een dienst?

Werk jij met een nieuwsbrief en verstuur je die nog steeds handmatig vanuit je eigen inbox?

Laten we samen eens kijken hoe we binnen jouw ondereneming gebruik kunnen maken van mailfunnels zodat je minder terugkerende handelingen hebt terwijl je meer klantcontact creert. De mogelijkheden zijn eindeloos binnen mailblue, ik richt jouw mailfunnel in waarna je er zelf mee verder kan gaan. of je laat mij je mailfunnels onderhouden en beheren.

Kennis shop

Verkoop jij jouw diensten en producten nog door het laten invullen van je contactformulier en maak je handmatig je facturen aan?

Dat kan veel efficienter! Met het inzetten van kennis.shop zet je super eenvoudig een verkooppagina neer en koopt jouw klant super easy, via jouw website waarna er automatische een factuur aangemaakt wordt en (indien gewenst) naar je boekhouding wordt gestuurd.  Je klant komt (indien gewenst) direct in je mailsysteem terecht. Dit bespaart jou veel tijd en werk.

Gedoe? Ik richt dit volledig voor je in en zet alles klaar.

Social media beheer

Vind jij het inrichten en bijhouden van je social media ingewikkeld en gedoe?
Wil jij een betere structuur in jouw socials zodat je verkoop toeneemt?

Jij schrijft de teksten, ik maak de afbeeldingen/templates en plan alles voor je in, dit doen we (indien gewenst) volgens een vooraf gemaakt social media plan zodat jij met meer focus toewerkt naar een training/lancering/actie. Dit vergroot je bereik, volgers en de verkoop.

Online leeromgeving

Wil jij een online training ontwerpen en zie je op tegen alles wat hierbij komt kijken?  Ik help je graag bij het inrichten en klaarzetten van jouw leeromgeving. Jij zorgt voor de inhoud, ik doe de rest.

Trello omgeving

Wil jij meer overzicht in jouw socialmedia planning , je klantenstroom in kaart brengen of de terugkerende taken achter de schermen automatisen dan is trello wat je nodig hebt. Samen kunnen we bekijken wat jouw wensen zijn en richt ik de volledige workspace omgeving voor je in.

Branding en design

Op zoek naar een nieuwe huisstijl, een flyer ontwerpen van jouw nieuw dienst of product, een carddesk realiseren, een weggever of e-book maken of eindelijk je documenten in je eigen huisstijl maken? Als canva expert help ik je graag bij het uitwerken en ontwerpen van je toffe plannen.

Website optimaliseren

Is jouw website toe aan een update? Wil je nieuwe pagina’s tovoegen of de SEO van je website verbeteren en werk je met wordpress in combinatie met elementor of Divi? Dan help ik je hier graag bij.

Handig om te weten:

  • Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.
  • Na de eerste 3 maanden is verlengen met 3, 6 of 12 maanden mogelijk.
  • Ik werk op basis van beschikbaarheid, daarom plan ik graag eerst een startcall in om jouw wensen te bespreken.
  • Werk je liever met af en toe een losse taak? Dan is de strippenkaart iets voor jou. Let wel op: je bent dan niet gegarandeerd van mijn tijd op een vast moment dus dit is op basis van beschikbaarheid in mijn agenda in te plannen in een periode van 6 maanden.

Werk slimmer, niet harder.

Bespaar tijd

Door het uitbesteden van verschillende taken en werkzaamheden waar je zelf geen ervaring mee hebt bespaar je veel tijd en kan je met volle aandacht focussen op andere taken die jouw aandacht nodig hebben.

Georganiseerd

Ik zorg voor overzicht en focus. Samen bekijken we welke werkzaamheden er geautomatiseerd kunnen worden zodat je efficiënter kan werken en tijd bespaart. Werken in een georganiseerde omgeving geeft zoveel rust en bespaard tijd.

Groei

Door het uitbesteden van taken is er ruimte voor het uitwerken van toffe plannen die anders zouden blijven liggen. Daarnaast ga ik er helemaal van aan om jou uit te dagen net die extra stap te zetten om nog meer te groeien.

× Stuur een Appje