Selecteer een pagina

Contact

06 120 720 45

Stuur me een WhatsApp 

mandy@mandyfrederiks.nl

Stuur me een mail

contactpagina mandy Frederiks

Vaak gestelde vragen

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Bij zo goed als alles in mijn aanbod is het mogelijk om in termijnen te betalen. Zodra je naar de pagina gaat waar je kan afrekenen zie je de optie staan om in een of meerdere termijnen te betalen. Dit kan je zelf aangeven.

Wanneer kan ik starten?

Zit er een leeromgeving en communitty bij het programma dat je afneemt dan krijg je per direct toegang tot deze omgeving en kan je direct aan de slag. Wel zo fijn! Mocht het zo zijn dat je voor een 1:1 programma even moet wachten heb je altijd de mogelijkheid om al wel met de leeromegving aan de slag te gaan. Het programma start vanaf het moment dat we de kick-off hebben. Je krijgt dan dus extra lang toegang tot de leeromgeving en communitie.

Ik twijfel of dit is wat ik nodig heb en welk programma het beste bij mij past.

Dat kan ik me heel goed voorstellen. Daarom reseserveer ik wekelijks verschillende momenten in mijn agenda voor een vrijblijvende oriëntatie call zodat we samen kunnen kijken waar voor jou winst te behalen is en waar je focus op mag liggen. Hierna kunnen we samen kijken of een van mijn programma’s hierbij aansluit en is je twijfel zeer waarschijnlijk weg.

Is de kick-off altijd op locatie?

Mijn voorkeur heeft het wel. Dit omdat we die 4 uur dan echt goed kunnen benutten en het vaak net wat effectiever werkt als we even naast elkaar kunnen schakelen. Daarnaast heeft Moeke Mooren de lekkerste lunch waar ik je heel graag op trakteer!

Maar mocht het voor jou niet mogelijk zijn dan kunnen we dit ook online plaats laten vinden.

Direct naar

Social media & zichtbaarheid

Automatiseren & optimaliseren

Online training maken

Uitbesteden en sparren

Contact opnemen

Postadres

Steenakker 9

6651 JA DRUTEN

Contact

06 120 720 45

mandy@mandyfrederiks.nl

Laten we connecten!
Copyright © 2024 Mandy Frederiks - Jouw online groeiassistent
× Stuur een Appje